Bedrijf op zoek naar freelance talent? Klik hier
Crosscast

Hoe werken we?

Zin in je eerste opdracht via CrossCast? Dat kan in enkele stappen:

Stap 1  Registreer je online

Ga naar het registratieformulier en vul je gegevens in:

  • je talent(en),
  • je beschikbaarheid en mobiliteit,
  • je statuut (zelfstandig of via een payrollbedrijf).

Je kan ook meteen je cv opladen.

Stap 2  We leren elkaar kennen

Sluit je profiel aan bij functies waar onze klanten regelmatig naar op zoek zijn? Of hebben we meteen een mogelijke opdracht voor jou? Dan contacteren we je voor een kennismakingsgesprek via videochat.

We hebben het over je ervaring, je motivatie en je aanpak en over onze manier van werken. Dit is ook het ideale moment voor jou om vragen te stellen.

Stap 3  De opdracht voor jou

Hebben we een opdracht gevonden die past bij jouw talent? Heb je interesse en ben je beschikbaar? Dan gaan we tijdens een gesprek dieper in op wat de opdracht inhoudt.

Zit de klik tussen jou en onze klant wel goed, dan stellen we je kandidatuur aan de opdrachtgever voor. In sommige gevallen vraagt die dat je eerst een test aflegt (bijvoorbeeld een schrijftest).

Stap 4  Aan de slag

Ben je door de opdrachtgever geselecteerd voor de opdracht, dan maken we een dienstverleningsovereenkomst op en kan je meteen aan de slag. Heb je geen zelfstandigenstatuut? Geen probleem, in dat geval factureer je ons via een payrollbedrijf.

Je werkt autonoom, op locatie bij de klant of van thuis uit. De ene keer op projectbasis, de andere keer voor een afgesproken periode, van enkele uren of dagen tot een paar maand of een jaar. En je profiteert van alle voordelen van werken via CrossCast.